Spokojnie - czas pokażenorberts23 napisał(a):A oprócz kurs poświęcony AJAX'owi czego można się spodziewać później
Masz pomysł?
Re: Masz pomysł?
Witam
Kupiłem ostatnio trzy Pana kursy i jestem z nich bardzo zadowolony, według mnie wspaniale spełnia Pan swoją rolę jako instruktor / nauczyciel.
Czy ma Pan w planach wydanie jeszcze jakichś kursów matematycznych lub z zakresu algorytmiki?
Pozdrawiam
Kupiłem ostatnio trzy Pana kursy i jestem z nich bardzo zadowolony, według mnie wspaniale spełnia Pan swoją rolę jako instruktor / nauczyciel.
Czy ma Pan w planach wydanie jeszcze jakichś kursów matematycznych lub z zakresu algorytmiki?
Pozdrawiam
Witam,
Niestety jest mało chętnych na kursy matematyki, z tego względu aktualnie będę tworzył więcej kursów dotyczących informatyki. Możliwe, że kiedyś wrócę do matematyki, ale nie jestem pewien.
Pozdrawiam
Niestety jest mało chętnych na kursy matematyki, z tego względu aktualnie będę tworzył więcej kursów dotyczących informatyki. Możliwe, że kiedyś wrócę do matematyki, ale nie jestem pewien.
Pozdrawiam
-
norberts23
Kiedy będzie następny kurs i jakie będą następne kursy poza pozycionowaniem nadal coś z tworzenia stron www czy coś z programowania obiektowego
kiedy można się czegoś spodziewać i co to będzie za kurs ?
kiedy można się czegoś spodziewać i co to będzie za kurs ?
Tak jak pisałem, następny kurs to pozycjonowanie, później C#. Kiedy? Zobaczymy, aktualnie kursy są trochę opóźnione ze względu na to, że uderzyła nas powódź. U dołu strony można zapisać się do Newslettera: http://videokurs.pl/ i otrzymać na bieżąco informację o nowych kursach.
-
germanaman
czy ten kurs C# będzie w kilku częściach i czy będą też jakieś zaawansowane aspekty, wzorce - nie tylko sam język ale i myślenie w tym języku?
Na pewno nie dam rady przedstawić wszystkiego w jednym kursie. Kurs będzie się składał z paru części.germanaman napisał(a):czy ten kurs C# będzie w kilku częściach i czy będą też jakieś zaawansowane aspekty, wzorce - nie tylko sam język ale i myślenie w tym języku?
Może opublikował by Pan harmonogram najbliższych kursów?
Pozycjonowanie, c#...
Dystrybutorzy gier często na swoich stronach dają możliwość zarejestrowania produktu.
Klient dzięki temu zyskuje jakieś bonusy.
Tak sobie myślę może dodatkowe filmy, zniżka na inne kursy
Klient dzięki temu zyskuje jakieś bonusy.
Tak sobie myślę może dodatkowe filmy, zniżka na inne kursy