Kupiłem ostatnio trzy Pana kursy i jestem z nich bardzo zadowolony, według mnie wspaniale spełnia Pan swoją rolę jako instruktor / nauczyciel.
Czy ma Pan w planach wydanie jeszcze jakichś kursów matematycznych lub z zakresu algorytmiki?
Niestety jest mało chętnych na kursy matematyki, z tego względu aktualnie będę tworzył więcej kursów dotyczących informatyki. Możliwe, że kiedyś wrócę do matematyki, ale nie jestem pewien.
Kiedy będzie następny kurs i jakie będą następne kursy poza pozycionowaniem nadal coś z tworzenia stron www czy coś z programowania obiektowego
kiedy można się czegoś spodziewać i co to będzie za kurs ?
Tak jak pisałem, następny kurs to pozycjonowanie, później C#. Kiedy? Zobaczymy, aktualnie kursy są trochę opóźnione ze względu na to, że uderzyła nas powódź. U dołu strony można zapisać się do Newslettera: http://videokurs.pl/ i otrzymać na bieżąco informację o nowych kursach.
germanaman napisał(a):czy ten kurs C# będzie w kilku częściach i czy będą też jakieś zaawansowane aspekty, wzorce - nie tylko sam język ale i myślenie w tym języku?
Na pewno nie dam rady przedstawić wszystkiego w jednym kursie. Kurs będzie się składał z paru części.
Dystrybutorzy gier często na swoich stronach dają możliwość zarejestrowania produktu.
Klient dzięki temu zyskuje jakieś bonusy.
Tak sobie myślę może dodatkowe filmy, zniżka na inne kursy