Drogi Panie Arkadiuszu,
Właśnie kilka dni temu zakończyłem intensywną naukę PHP przy pomocy Pańskiego kursu *PHP 5.3*. Bardzo się przykładałem, aby jak najlepiej skorzystać z wartościowych materiałów utworzonych przez Pana. Jestem pod dużym wrażeniem rozległości Pańskiej wiedzy na temat PHP i ogólnej erudycji. Kurs oceniam bardzo wysoko, czemu już dałem wyraz w bezpośredniej rozmowie telefonicznej z Panem. Raz jeszcze Gorąco Dziękuję.
Chcę teraz praktycznie wykorzystać zdobytą wiedzę, i proszę aby mnie Pan naprowadził na właściwą trasę. Chcę mianowicie stworzyć prosty system zbierania danych od osób przebywających na moim www. Osoby wpisują dane, trochę te dane sprawdzam (np. Java Scriptem, który w podstawowym stopniu znam) proszę odwiedzającego o ewentualne skorygowanie - jeśli dane były błędne, a następnie wysyłam na serwer i zachowuję (na początek najprościej): w pliku tekstowym albo w kilku plikach. Ja bym miał możliwość odczytania tych danych np. poprzez proste kopiowanie tego pliku (plików) poprzez FTP. Dołączam szkic projektu.
Jak się do tego zabrać, które lekcje wykorzystać?
Pozdrawiam Serdecznie.