Jak widać na powyższym zdjęciu, stworzyłem menu z zastosowaniem Styli CSS, i dodatkowo chciałem zrobić kontakt boxa który jest ustawiony wyzej(jak widac na obrazku, ale ucielo kawalek). glwony kontener jest relatywny, wszystkie elementy sa pozycjonowane absolutnie wzgledem glownego kontenera, z umiejscowieniem elementow nie mialem problemow, lecz po skonczeniu, pojawil sie problem, mianowicie, gdy najezdzam myszka na "zakladki" menu, to nie zmienia mi sie kursor, (nie moge ich wl.) tak jak by były tłem. Nastepnie, gdy klikne np na (multimedia ) i przeciągne to przeciaga mi multimedia i ten box z kontaktem. Gdy uzyje opcji !important na boxie kontaktowym, to juz pozniej nie bardzo mam jak go wypozycjonowac wzgledem tego relatywnego, po prostu sie wszystko miesza. w skrocie, co zrobic by te 2 "pudeleczka" nie ingerowały w siebie. Jakies sugestie? ponizej screen wyjasniajacy o co mi chodzilo z tym "przeciaganiem" jesli zagmatwałem sprawe:) / robilem praktycznie tak jak na pana kursach przy tworzeniu strony VideoK~.
(złapałem za zakladke "multimedia")

I jeszcze druga sprawa, - Jak zrobić by to zielone tło było tłem a chcąc przejsc do danej zakladki musial bym kliknac w NAPIS dla przykladu (multimedia) a nie tak jak teraz ze wystarczy na obojetnie ktorym miejscu w danej zakladce kliknac.
ps/ pisalem na szybko, bez uwzgl. bledow ort. z gory przepraszam.