Witam, mam takie pytanie, nie chodzi mi tutaj jak zrobić panel bo to umiem, chciałem się tylko poradzić jak powinien on wyglądać tzn od strony technicznej.
Chodzi mi o to czy np. robić panel w ramkach i ładować treść do ramek(np tak jak w forum phpbb) czy może to zrobić takie przechodzenie między podstronami jak w kursie php?
Czy w ogóle jest jakaś różnica ?
Czy może wszystko jedno jak to będzie zrobione?
Pozdrawiam
Panel administracyjny
Re: Panel administracyjny
Witam,
Panel admina ma być wygodny. Panel admina jest dla admina, powinien on pasować adminowi, a nie ogólnym zasadom. Ja w panelu admina na videokurs.pl np. korzystam z AJAXa, gdzie się da, aby mi się przyjemnie i szybko analizowało treści. Panel admina nie jest pozycjonowany także to co tam zrobisz jest Twoją dobrą wolą.
Pozdrawiam!
Panel admina ma być wygodny. Panel admina jest dla admina, powinien on pasować adminowi, a nie ogólnym zasadom. Ja w panelu admina na videokurs.pl np. korzystam z AJAXa, gdzie się da, aby mi się przyjemnie i szybko analizowało treści. Panel admina nie jest pozycjonowany także to co tam zrobisz jest Twoją dobrą wolą.
Pozdrawiam!
Re: Panel administracyjny
No dobra dzięki:) Popróbuje troche tak i inaczej zobaczymy co będzie najlepsze dla mnie 
Pozdrawiam
Pozdrawiam