Czy powstaną takie kursy jak:
1. Standardy php w phpBB modified by Przemo (phpBB), edycja styli
2. Joomla + style
3. Wordpress +style
jak dla mnie to było by chodliwe, sam bym kupił, a tera dużo osób właśnie korzysta z tych silników
phpBB modified by Przemo + style i inne
Re: phpBB modified by Przemo + style i inne
Jeśli mam być szczery to dla mnie jest to bardzo nudna tematyka, jeżeli się za to zabiorę to tylko wtedy jak już nie będę miał co robić ^^
Co jest ciekawego w robieniu stron w Joomli i Wordpress? Rozumiem - szybkość wykonania strony to duży plus, ale strona będzie się wczytywała duuuużo wolniej oraz nie ma aż tyle możliwości edycji, ile przy własnej stronie (oczywiście bez wchodzenia w kod, aczkolwiek w CMS chodzi głównie oto, aby być wstanie robić wiele bez wchodzenia w kod
).
Oczywiście są to dobre narzędzia dla osób, które nie wiedzą jak się tworzy strony WWW, aczkolwiek w moich kursach pokazuje jak się je tworzy
Dodatkowo raczej nie widzę siebie w roli lektora typu: "to jest pole edycji, które służy do edytowania czegoś tam", a nad tym polem pisze praktycznie to samo
CMS są w większości wypadków bardzo intuicyjne. Jedynie z czym może być problem dla początkującego to chyba tylko instalacja i zmiana styli oraz połapanie się na starcie, gdzie co jest 
Pozdrawiam
Co jest ciekawego w robieniu stron w Joomli i Wordpress? Rozumiem - szybkość wykonania strony to duży plus, ale strona będzie się wczytywała duuuużo wolniej oraz nie ma aż tyle możliwości edycji, ile przy własnej stronie (oczywiście bez wchodzenia w kod, aczkolwiek w CMS chodzi głównie oto, aby być wstanie robić wiele bez wchodzenia w kod

Oczywiście są to dobre narzędzia dla osób, które nie wiedzą jak się tworzy strony WWW, aczkolwiek w moich kursach pokazuje jak się je tworzy

Dodatkowo raczej nie widzę siebie w roli lektora typu: "to jest pole edycji, które służy do edytowania czegoś tam", a nad tym polem pisze praktycznie to samo

Pozdrawiam