PHP 7
PHP 7
Jakiś czas temu, dokładnie chyba 13 grudnia 2015 wydano PHP 7 , słyszałem o nim bardzo fajne rzeczy między innymi jest ponoć 2 x szybszy od wersji 5.7 . W związku z tym mam pytanko do naszego admina i nauczyciela w jednej osobie czy planowanie jest wydanie kursu o wspomnianym języku ? jeśli tak to proszę o szczegóły.
Re: PHP 7
Witam,
Na razie na serwerach nie jest dostępna ta wersja PHP więc nie ma sensu. Gdy PHP 7 będzie popularniejsze wśród firm hostingowych to zrobię aktualizację kursu.
Co do szybkości -> nie wynika to ze zmiany składni tylko aktualizacji serwera. Więc jedynie co musisz zrobić to zaktualizować wersję PHP na serwerze
Pozdrawiam
Na razie na serwerach nie jest dostępna ta wersja PHP więc nie ma sensu. Gdy PHP 7 będzie popularniejsze wśród firm hostingowych to zrobię aktualizację kursu.
Co do szybkości -> nie wynika to ze zmiany składni tylko aktualizacji serwera. Więc jedynie co musisz zrobić to zaktualizować wersję PHP na serwerze
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
Moja Platforma b2b opiera się o PHP 7.4 już.. troche czasu uplynelo - type hints, itp. Wszystko się zmienia.
Docker załatwia sprawę niespójności języków na serwerach
Docker załatwia sprawę niespójności języków na serwerach
Tworzę oprogramowanie dla firm, m.in system CRM.
Bardzo ciekawa platforma B2B, czytałem o niej ostatnio na https://stuligrosz.pl/ sporo cennej wiedzy tam znalazłem.