Czy ta strona ma szanse zostac wypozycjonowana ? www.koparkastarysacz.cba.pl
Pytam bo strona jest juz jakis czas w sieci a w google ani troszkę jej nie widać.
Są dobre meta tagi, url rewriting i nic,
Pozycjonowanie strony
Re: Pozycjonowanie strony
http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl ... 0e42df410a
bo jej nie ma.
Czy dodałeś stronę do indeksu google? Czy dodałeś stronę do katalogów?
Czy zrobiłeś o czym mówiłem w kursie, czyli stworzyłeś konto na google w raz z narzędziami webmastera?
Na co jest pozycjonowana?
tag description:
<meta name="description" content="Witamy na stronie głównej. Oferuję pełen zakres usług ziemnych. Usługi wykonywane na terenie Starego Sącza"/>
Nikt nie będzie czytał "Witamy na stronie głównej". Nikt tego nie widzi poza osobami, wyszukującymi treść w google, a tam jest to bezsensu i dodatkowo traci się cenne słowa.
tag title:
<title>Usługi koparką. Roboty, prace ziemne. Stary Sącz. - Oferta</title>
Wygląda dla bota jak słowa kluczowe - strona nieprzyjazna dla użytkownika
Nie potrafię zrozumieć, dlaczego z index.htm/l /.php przekierowanie jest na oferta.htm - błąd!!
Logo górne lepiej, jeśli tekst byłby tekstem nie tłem w <h1> lub przynajmniej aby te logo nie było tłem, ale obrazkiem z odpowiednim altem i linkiem do strony głównej.
bo jej nie ma.
Czy dodałeś stronę do indeksu google? Czy dodałeś stronę do katalogów?
Czy zrobiłeś o czym mówiłem w kursie, czyli stworzyłeś konto na google w raz z narzędziami webmastera?
Na co jest pozycjonowana?
tag description:
<meta name="description" content="Witamy na stronie głównej. Oferuję pełen zakres usług ziemnych. Usługi wykonywane na terenie Starego Sącza"/>
Nikt nie będzie czytał "Witamy na stronie głównej". Nikt tego nie widzi poza osobami, wyszukującymi treść w google, a tam jest to bezsensu i dodatkowo traci się cenne słowa.
tag title:
<title>Usługi koparką. Roboty, prace ziemne. Stary Sącz. - Oferta</title>
Wygląda dla bota jak słowa kluczowe - strona nieprzyjazna dla użytkownika
Nie potrafię zrozumieć, dlaczego z index.htm/l /.php przekierowanie jest na oferta.htm - błąd!!
Logo górne lepiej, jeśli tekst byłby tekstem nie tłem w <h1> lub przynajmniej aby te logo nie było tłem, ale obrazkiem z odpowiednim altem i linkiem do strony głównej.
Nie nie dodawałem jeszcze nic do google.
Czyli z tagu description wywalić to powitanie i skrócić ten tytuł ?
Przekierowanie jest dla tego że wydawało mi się bez sensu robić jeszcze jakieś powitanie na stronie głównej bo i po co ? To jest strona z konkretną ofertą dlatego tak dałem, a czy to też wpływa jakoś na pozycjonowanie ?
Pozdrawiam
Czyli z tagu description wywalić to powitanie i skrócić ten tytuł ?
Przekierowanie jest dla tego że wydawało mi się bez sensu robić jeszcze jakieś powitanie na stronie głównej bo i po co ? To jest strona z konkretną ofertą dlatego tak dałem, a czy to też wpływa jakoś na pozycjonowanie ?
Pozdrawiam
Niech po prostu oferta będzie na stronie index.html i tyle.
Bez dodania do google lub jakiegokolwiek linku do strony, jak strona ma się niby znaleźć? Mówiłem o tym w kursie.
Bez dodania do google lub jakiegokolwiek linku do strony, jak strona ma się niby znaleźć? Mówiłem o tym w kursie.
Cześć jeśli chodzi o pozycjonowanie stron internetowych niezastąpionym źródłem wiedzy jest https://logo-24.pl , znajdziesz tam nie tylko artykuły na ten temat ale także dowiesz się więcej o tworzeniu stron i projektowaniu graficznym
-
- Nowicjusz
Chcesz się dowiedzieć więcej o strona internetowa cena. Sprawdź podany link