Wideo_kursy
-
- Nowicjusz
Wideo_kursy
skasowany na prośbę link
Re: Wideo_kursy
Jakaś dywersja ? ... Ludzie troche szacunku ... te kursy nie kosztują majątku , a jak będą takie kursy piracone , to nikt ich nie będzie chciał pisać, bo po co skoro nie można na tym zarobic ... ? mysleliscie kiedys o tym ? im wiecej sprzedanych kursow tym wiecej pieniedzy , a mozliwosc zarobienia pieniedzy wiaze sie z innymi kursami .... boze co za ludzie zaplacic max 30zl za kurs -,- 3 paczki fajek mniej
Akurat te foldery są bronione hasłem, jest to wirtualny dysk, nie ma jak temu zaradzić
dopóki nikt nie może ściągać prócz właściciel nie jest to nielegalne.

-
- Nowicjusz
Masz racje ale nie podoba mi się że ja płace a inni, udostępnią na chomiku i jeszcze na tym zarobią.Lenson napisał(a):Jakaś dywersja ? ... Ludzie troche szacunku ... te kursy nie kosztują majątku , a jak będą takie kursy piracone , to nikt ich nie będzie chciał pisać, bo po co skoro nie można na tym zarobic ... ? mysleliscie kiedys o tym ? im wiecej sprzedanych kursow tym wiecej pieniedzy , a mozliwosc zarobienia pieniedzy wiaze sie z innymi kursami .... boze co za ludzie zaplacic max 30zl za kurs -,- 3 paczki fajek mniej
Nie chce rozpowszechnia i promować piractwa chce tylko uświadomić problem.
Można jakoś to skasować(chodzi mi o link w pierwszym poście)?
No okej , rozumiem ze jest to czysto profilaktycznie , i w odpowiedzi na prywatna wiadomosc kierujesz na videokursy.pl ? ^^
-
- Nowicjusz
Generalnie to poradniki wideo skracają czas dla oglądających, a wiadomo czas to pieniądz. Zawsze można sobie podejrzeć i zobaczyć jak rozwiązać dany problem.
-
- Nowicjusz
Dlatego fajne są też blogi, na kórych publikowane są artykuły i poradniki, jak zrobić daną rzecz krok po kroku.
-
- Nowicjusz
Czy dałoby radę dostać jakis fajny poradnik? Ebook? Albo jakieś linki, które przekierowałyby mnie na strony tematyczne? 

Wideo kurs z Ebooka jest dobrym pomysłem
, jak posługiwać się, wgrywać książki w formacie PDF lub MOBI, PRC do danego urządzenia. Teraz Ebooki zastępują normalnie książki.