Masz pomysł?
Re: Masz pomysł?
Czesc,
Widze,ze dostepny jest kurs C#. Super byloby jakbys zrobil rowniez kurs z samymi cwiczeniami z tego jezyka.
Widze,ze dostepny jest kurs C#. Super byloby jakbys zrobil rowniez kurs z samymi cwiczeniami z tego jezyka.
Hej,michal85r napisał(a):Czesc,
Aktualnie tworzę kurs WPF, gdzie będziemy tworzyć aplikacje w C# - tam będzie się właśnie fajnie trenowało to co poznało się w 1 części

A ja proponuje by sie nie skupiać na technologiach takich jak DirectX itp. które działają tylko na windowsie i przejść na rozwiązania multiplatformowe.
Jak już byłby kurs gier to chciałbym aby opisywał technologie multiplatformowe i możliwe otwarte.
Chodzi mi głównie o to, że jak w przyszłości stworze grę, to by ona działała na "wielkiej trójce" (Linux,Windows,Mac). Pozdrawiam.
Apropo dodatkowych kursów, fajnie by było jak by autor zrobił kurs matmy z geometrii i bryłek
Pozdrawiam.
Jak już byłby kurs gier to chciałbym aby opisywał technologie multiplatformowe i możliwe otwarte.
Chodzi mi głównie o to, że jak w przyszłości stworze grę, to by ona działała na "wielkiej trójce" (Linux,Windows,Mac). Pozdrawiam.
Apropo dodatkowych kursów, fajnie by było jak by autor zrobił kurs matmy z geometrii i bryłek

Pozdrawiam.
Ja bym zaproponował takie kursy oto lista :
1) UML
2) C++ aplikacje okienkowe
3) c++ i baza danych
4) java aplety
5) java sieciowa
6) java EE
7) JAVA - android
8) Spring
9) Hibernate
10) C# ADO.NET. Tworzenie aplikacji
11) WPF cz 2
12) C# z sql
13) C# z sieci
14) C# xna
15) c# wfc
16)C# z windows phone
17) C# z ASP
18) cakephp
19) symfony 2
20) ZF 2
czekam
1) UML
2) C++ aplikacje okienkowe
3) c++ i baza danych
4) java aplety
5) java sieciowa
6) java EE
7) JAVA - android
8) Spring
9) Hibernate
10) C# ADO.NET. Tworzenie aplikacji
11) WPF cz 2
12) C# z sql
13) C# z sieci
14) C# xna
15) c# wfc
16)C# z windows phone
17) C# z ASP
18) cakephp
19) symfony 2
20) ZF 2
czekam

-
- Zaawansowany
Oj, dawno mnie tu nie było. Morfidon branie jest teraz na frameworki CSS, JS i PHP. Pod tym względem jest to teraz bardzo popularne.
Hmm nawet kurs GITa, agila, scruma przeszedłby pozywnie if u know what i mean.
Hmm nawet kurs GITa, agila, scruma przeszedłby pozywnie if u know what i mean.
Zawsze walcz do końca i nigdy się nie poddawaj!
Kurs Symfony 2 myślę, że byłby bardzo przydatny. Poza tym ostatnio zainteresowałem się lessem (http://ciembor.github.io/lesscss.org/) - narzędzie wydaje się być naprawdę świetne, a kurs raczej nie musiałby być długi (z 2h pewnie).
Hej seeker.
Właśnie wydałem kurs SASS - właściwie prawie to samo co LESS
https://www.youtube.com/watch?v=sxWH1WwcOrQ - SASS vs LESS
Pozdrawiam serdeczie
Właśnie wydałem kurs SASS - właściwie prawie to samo co LESS

https://www.youtube.com/watch?v=sxWH1WwcOrQ - SASS vs LESS
Pozdrawiam serdeczie
witam
w najbliższym czasie można liczyć na któryś z kursów
Linq
T-SQL
SQL/MM
Administracja baz danych
ASP
mvvm
Entity framework
WCF
w najbliższym czasie można liczyć na któryś z kursów
Linq
T-SQL
SQL/MM
Administracja baz danych
ASP
mvvm
Entity framework
WCF
W najbliższym czasie wyjdzie kurs grunt.js (pod koniec tego miesiąca) oraz javascript wydanie 2 (koniec następnego miesiąca)
A w najbliższych planach oprócz javascript i grunt.js planuje pan wydać coś z wymienionych kursów np linq lub coś innego