tablice
-
- Zaawansowany
Re: tablice
Problem rozwiązałem. Powinno się je tworzyć tak jakby od 0, a nie od elementu tak to wygląda.
wstawiłem przed przypisaniem peirwszego elementu jako 10, ten element:
p.s. jakby mógł Pan mi jeszcze pomóc z tym problemem co ostatnio do Pana napisałem na Gadu, kurs mam już zakupiony php tak więc mam nadzieję, że udzieli Pan pomocy.. probowałem coś tam ustawiać w opcjach ale nie udawało się

wstawiłem przed przypisaniem peirwszego elementu jako 10, ten element:
Code: Zaznacz cały
$tablica = array();
p.s. jakby mógł Pan mi jeszcze pomóc z tym problemem co ostatnio do Pana napisałem na Gadu, kurs mam już zakupiony php tak więc mam nadzieję, że udzieli Pan pomocy.. probowałem coś tam ustawiać w opcjach ale nie udawało się

Zawsze walcz do końca i nigdy się nie poddawaj!
To nie jest błąd, to jest INFORMACJA. Warning to jest ostrzeżenie z ang. - NIE BŁĄD. Ostrzeżenie oznacza, że tam ew. może być błąd, więc warto zwrócić na to uwagę.
A co do "change project default to..." to nie jest nawet warning to jest lampka, która pozwala jak sama nazwa wskazuje zmienić domyślny projekt na odpowiednią wersję HTML. Chodzi oto, aby sprawdzało składnię według odpowiedniego wzorca. Żeby rozumieć jak stworzone są takie wzorce to trzeba zrozumieć XML i DTD.
A co do "change project default to..." to nie jest nawet warning to jest lampka, która pozwala jak sama nazwa wskazuje zmienić domyślny projekt na odpowiednią wersję HTML. Chodzi oto, aby sprawdzało składnię według odpowiedniego wzorca. Żeby rozumieć jak stworzone są takie wzorce to trzeba zrozumieć XML i DTD.
-
- Zaawansowany
Czyli na razie to się tym zbytnio nie przejmować?
Zawsze walcz do końca i nigdy się nie poddawaj!
Na ostrzeżenia powinieneś zwracać uwagę, bo możliwe, że jest tam błąd. Z podkreśleniem słowa możliwe - nic takiego nie musi występować. To jest uwaga dla programisty. W tym wypadku błędu NIE MA.