Masz pomysł?
Re: Masz pomysł?
Przydał by się kurs jakiegoś frameworka PHP 

Po kursie MySql wydanie 2 wyjdzie kurs ZEND Framework
Ja mam pomysł na kurs tworzenia własnego CMS w PHP
Witam !
A może kurs Builder C++ ?
Myślę że byłby interesujący.
Pozdrawiam!
A może kurs Builder C++ ?
Myślę że byłby interesujący.
Pozdrawiam!
-
- Zaawansowany
Witam serdecznie!
Chciałbym się przywitać gdyż jestem nowy na forum i zakupiłem kursik PHP 5.3. Jak na razie jestem zadowolony bo naprawdę ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. A co do pomysłów to hmm.. fajną sprawą byłoby utworzenie jakiegoś działu (albo tematu) na forum, aby można byłoby się przywitać z innymi i opowiedzieć w kilku słowach o sobie np. jak się dowiedział o kursach, czym się interesuje itp. tak króciutko.
Chciałbym się przywitać gdyż jestem nowy na forum i zakupiłem kursik PHP 5.3. Jak na razie jestem zadowolony bo naprawdę ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. A co do pomysłów to hmm.. fajną sprawą byłoby utworzenie jakiegoś działu (albo tematu) na forum, aby można byłoby się przywitać z innymi i opowiedzieć w kilku słowach o sobie np. jak się dowiedział o kursach, czym się interesuje itp. tak króciutko.
Zawsze walcz do końca i nigdy się nie poddawaj!
-
- Początkujący
ale kurs programowania apps na android to ja kupie pierwszy ;-)
-
- Zaawansowany
Ja mam pytanie odnośne JSa .. będzie on uaktualniany cały video-kurs do Netbeansa.. tak jak np. PHP ?
Zawsze walcz do końca i nigdy się nie poddawaj!
Na razie na pewno nie będzie, JavaScript jeśli chodzi o przekazywaną wiedzę, jest na bieżąco z nowościami. (nie ma niczego nowego). Edytor nie ma znaczenia.
Kurs PHP był odnawiany ze wzg. na ogromną ilość nowości.
Kurs PHP był odnawiany ze wzg. na ogromną ilość nowości.
Witam
Około rok temu padło pytanie na temat HTML5 oraz CSS3. Jak wiemy kurs HTML5 jest aktualnie przygotowywany. Czy wiadomo już kiedy taki kurs będzie dostępny w sprzedaży?
Czy kurs CSS3 wyjdzie po HTML5 lub czy wyjdzie w ogóle?
Pozdrawiam.
Około rok temu padło pytanie na temat HTML5 oraz CSS3. Jak wiemy kurs HTML5 jest aktualnie przygotowywany. Czy wiadomo już kiedy taki kurs będzie dostępny w sprzedaży?
Czy kurs CSS3 wyjdzie po HTML5 lub czy wyjdzie w ogóle?
Pozdrawiam.
Kurs CSS3 wyjdzie po kursie HTML 5. Postaram się, aby kurs HTML 5 wyszedł w lipcu, przepraszam za opóźnienie, ale ostatnio mi coś cały czas coś wypada w realu od choroby po różne inne problemy.