CMS
Re: CMS
Aktualnie nie ma w planie stworzenia kursu tworzenia CMS od podstaw.
Bardzo szkoda...
Fakt, że w "necie" można znaleźć wiele przykładów, rozwiązań ale są to zazwyczaj informacje wycinkowe, dotyczące konkretnego tematu.
I najważniejsze: nic nie zwróci czasu, poświęconego na znalezienie informacji, która nie zawsze musi być w pełni poprawna.
Nie ma to jak uruchomienie płyty z "VideoKursem"
Sugestia dla Pana Arkadiusza Włodarczyka - warto pomyśleć i urzeczywistnić kurs dotyczący CMS ( Joomla, Drupal, WordPress, a może coś jeszcze ).

Fakt, że w "necie" można znaleźć wiele przykładów, rozwiązań ale są to zazwyczaj informacje wycinkowe, dotyczące konkretnego tematu.
I najważniejsze: nic nie zwróci czasu, poświęconego na znalezienie informacji, która nie zawsze musi być w pełni poprawna.
Nie ma to jak uruchomienie płyty z "VideoKursem"

Sugestia dla Pana Arkadiusza Włodarczyka - warto pomyśleć i urzeczywistnić kurs dotyczący CMS ( Joomla, Drupal, WordPress, a może coś jeszcze ).
Dziękuje za sugestię
Kiedyś może taki kurs powstanie, aczkolwiek na razie po prostu są jeszcze inne kursy w planach, niestety jestem tylko jeden, a tworzenie kursów jest bardzo czasochłonne, jeśli chce się to zrobić porządnie.

Jeśli chodzi o CMS'a to jest trochę tych programów
, sugestia dobra, chętnie nauczyłbym się jak obsługiwać system zarządzania treścią.

Bardzo fajnie by było, gdyby kurs o tworzeniu CMS od podstaw powstał. Wytłumaczony krok po kroku zawierałby przynajmniej 50 lekcji i tani by nie był, ale myślę, że warto
Na innych stronach są do kupienia kursy tworzenia CMS, ale tam za szybko jest przedstawiona budowa CMS i niektóre elementy, które widzi się pierwszy raz są tłumaczone skrótowo. Moim zdaniem taki kurs zrobiłby furorę,a przynajmniej ja bym z niego skorzystał 

document.write("Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!");
-
- Nowicjusz
Ja zakupiłem "Projektowanie systemów CMS przy użyciu PHP i jQuery" Kae Verens i kasa poszła w błoto...Nie polecam