CMS

Masz jakieś pomysły? sugestie? Podziel się!
Darek

CMS

Post przez Darek »

…czy jest może w planach stworzenie jakiegoś kursu poświęconego tworzeniu CMS’ów od podstaw
Morfidon
Administrator
Administrator

Re: CMS

Post przez Morfidon »

Aktualnie nie ma w planie stworzenia kursu tworzenia CMS od podstaw.
Wiesiek
Nowicjusz

Post przez Wiesiek »

Bardzo szkoda... :(
Fakt, że w "necie" można znaleźć wiele przykładów, rozwiązań ale są to zazwyczaj informacje wycinkowe, dotyczące konkretnego tematu.
I najważniejsze: nic nie zwróci czasu, poświęconego na znalezienie informacji, która nie zawsze musi być w pełni poprawna.
Nie ma to jak uruchomienie płyty z "VideoKursem" ;)
Sugestia dla Pana Arkadiusza Włodarczyka - warto pomyśleć i urzeczywistnić kurs dotyczący CMS ( Joomla, Drupal, WordPress, a może coś jeszcze ).
Morfidon
Administrator
Administrator

Post przez Morfidon »

Dziękuje za sugestię ;) Kiedyś może taki kurs powstanie, aczkolwiek na razie po prostu są jeszcze inne kursy w planach, niestety jestem tylko jeden, a tworzenie kursów jest bardzo czasochłonne, jeśli chce się to zrobić porządnie.
tajger
Zaawansowany
Zaawansowany

Post przez tajger »

Kupiłbym z chęcią jak się naucze PHP i MYSQL. ;)
Zawsze walcz do końca i nigdy się nie poddawaj!
bialyk
Początkujący
Początkujący

Post przez bialyk »

Jeśli chodzi o CMS'a to jest trochę tych programów :) , sugestia dobra, chętnie nauczyłbym się jak obsługiwać system zarządzania treścią.
Nugattu
Nowicjusz

Post przez Nugattu »

Bardzo fajnie by było, gdyby kurs o tworzeniu CMS od podstaw powstał. Wytłumaczony krok po kroku zawierałby przynajmniej 50 lekcji i tani by nie był, ale myślę, że warto :d Na innych stronach są do kupienia kursy tworzenia CMS, ale tam za szybko jest przedstawiona budowa CMS i niektóre elementy, które widzi się pierwszy raz są tłumaczone skrótowo. Moim zdaniem taki kurs zrobiłby furorę,a przynajmniej ja bym z niego skorzystał :)
document.write("Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!");
adam8matek
Nowicjusz

Post przez adam8matek »

Ja zakupiłem "Projektowanie systemów CMS przy użyciu PHP i jQuery" Kae Verens i kasa poszła w błoto...Nie polecam
Post Reply