Video Kurs C++ - Nowy Lepszy, Obszerniejszy!

Nowości dotyczące video kursów oraz forum!
Morfidon
Administrator
Administrator

Video Kurs C++ - Nowy Lepszy, Obszerniejszy!

Post przez Morfidon »

Witam,

Dzisiaj wydałem Video Kurs C++ w nowej ulepszonej wersji, jest omówionych dużo nowych tematów, a starsze zostały omówione jeszcze dokładniej. Kurs został zredagowany oraz nagrany od samego początku i co najważniejsze używam w nim już lepszego mikrofonu ;)

Więcej informacji o kursie: http://videokurs.pl/c.php

Osoby, które zakupiły Video Kurs C++ Wydanie 1, mogą nabyć jednorazowo Wydanie 2 za 14 zł, pisząc e-mail na eskoal@bochnia.pl powołując się na moje słowa oraz podając swój nick / imię i nazwisko na które zostało zakupione wydanie pierwsze. W celu uniknięcia ludzi podszywających się, kurs może zostać wysłany tylko na taki sam adres ;)

Pozdrawiam serdecznie,

Arkadiusz Włodarczyk
Piotrek
Początkujący
Początkujący

Re: Video Kurs C++ - Nowy Lepszy, Obszerniejszy!

Post przez Piotrek »

Super!!!

W tym miesiącu zamawiam nowy kurs C++, oczywiście korzystając z promocji kupna wcześniejszego ( wydanie 1 ) zakupionego na allegro przez mojego brata, ale to nie zmienia postaci rzeczy żeby nie skorzystać prawda? Ja nie mam konta na allegro. Chciałem podkreślić że mam prawie wszystkie kursy. Musze jeszcze dokupić nową Javę i matematykę dyskretną ( logikę ). POZDRAWIAM.

Piotr.
Morfidon
Administrator
Administrator

Post przez Morfidon »

Nie widzę problemu, w końcu brat zamawiał przez Allegro na ten sam adres, co Ty mieszkasz ? ;) Tylko pamiętaj, że nie ja wysyłam video kursy, tylko inna osoba, aby zamówić ze zniżką musisz tam podać nick, imię i nazwisko oraz adres oraz powołać się na moje słowa z forum.
Piotrek
Początkujący
Początkujący

Post przez Piotrek »

Kurs będzie zamawiany na adres mojego brata który nie mieszka ze mną, ale wszystkie kursy wcześniejsze były zamawiane właśnie tez na jego adres.
Oczywiście powołam się na Pan słowa z forum.
Post Reply