Mała sugestia odnośnie waszej strony
Mała sugestia odnośnie waszej strony
Witam serdecznie , chciał bym tylko przetoczyć mała sugestie jako użytkownik waszej strony. A mianowicie chciał bym podkreślić że można by trochę zmienić system oglądania filmów , bo czasami kliknę przez przypadek gdzieś na ekran i wyłącza mi się film , przez co muszę oglądać od nowa, bo opcji przewinięcia bez "załadowania" filmiku tez nie ma , a powinna być ^^. Taka drobna sugestia od strony użytkownika =) A co do filmów naprawdę bardzo dobra robota =) aż chce się słuchać ^^
Re: Mała sugestia odnośnie waszej strony
Zrobione 
Mam nadzieję, że teraz nie będzie topicu: jak zamknąć okno filmu

Mam nadzieję, że teraz nie będzie topicu: jak zamknąć okno filmu

Dzięki wielkie ^^ Na pewno trochę ułatwi korzystanie z serwisu ^^. Ps na forum nie ma opcji edytuj ? czy ślepy jestem ?
O tutaj była , a jak dodałeś post nie mogłem edytować , ps. przydała by się jeszcze ikonka Videokursu w pasku , bo jak dodaje sobie do zakładek, to brzydko wygląda biała kartka ^^

Edytuj znika po napisaniu czyjegoś postu pod Tobą 

Tak też się domyśliłem , z jednej strony dobrze bo generalnie ty byś mi coś odpisał , a ja bym mógł zmienić całkiem pytanie np ^^ , a drugiej strony na większości forum krzyczą zawsze żeby edytować posty , co też szczerze mówiąc nie podoba mi się zbytnio ^^ wole napisać nowego
W większości wypadków nie chcą, aby ktoś "farmił" posty lub też nie podbijał swój temat niepotrzebnie w danym dziale co kilka sekund
Edycja postu jest zrobiona aktualnie ok. Jeśli można by edytować post cały czas to zrobiłoby to zbyt duże zamieszanie.

Kolejna drobna sugestia , można by zmienić troche pole kontaktowe , wydłużyc np spacjami albo czymś pole z "emailem" bo jak chcem go skopiowac bardzo cięzko go zaznaczyć ^^. Sorry za kłopot
Witam, na początku chciałem pochwalić autora kursów za bardzo dobre wytłumaczenie zagadnień związanych z programowaniem
. Ale mam jedną sugestię odnośnie szybko wygasającej sesji po zalogowaniu. Często po obejrzeniu jednej lekcji, w międzyczasie nazałóżmy 10 minut zapauzowanej, chcąc przejść do następnej okazuje się że muszę się ponownie zalogować. Może dałoby się wydłużyć trochę czas po którym będzie konieczne ponowne zalogowanie? Pozdrawiam 

Dziękuje za sugestięPi0tras napisał(a):Witam, na początku chciałem pochwalić autora kursów za bardzo dobre wytłumaczenie zagadnień związanych z programowaniem. Ale mam jedną sugestię odnośnie szybko wygasającej sesji po zalogowaniu. Często po obejrzeniu jednej lekcji, w międzyczasie nazałóżmy 10 minut zapauzowanej, chcąc przejść do następnej okazuje się że muszę się ponownie zalogować. Może dałoby się wydłużyć trochę czas po którym będzie konieczne ponowne zalogowanie? Pozdrawiam

Dziękuję za interwencję