Mała sugestia odnośnie waszej strony

Masz jakieś pomysły? sugestie? Podziel się!
Post Reply
Lenson
Bywalec
Bywalec

Mała sugestia odnośnie waszej strony

Post przez Lenson »

Witam serdecznie , chciał bym tylko przetoczyć mała sugestie jako użytkownik waszej strony. A mianowicie chciał bym podkreślić że można by trochę zmienić system oglądania filmów , bo czasami kliknę przez przypadek gdzieś na ekran i wyłącza mi się film , przez co muszę oglądać od nowa, bo opcji przewinięcia bez "załadowania" filmiku tez nie ma , a powinna być ^^. Taka drobna sugestia od strony użytkownika =) A co do filmów naprawdę bardzo dobra robota =) aż chce się słuchać ^^
Morfidon
Administrator
Administrator

Re: Mała sugestia odnośnie waszej strony

Post przez Morfidon »

Zrobione ;)

Mam nadzieję, że teraz nie będzie topicu: jak zamknąć okno filmu :roll:
Lenson
Bywalec
Bywalec

Post przez Lenson »

Dzięki wielkie ^^ Na pewno trochę ułatwi korzystanie z serwisu ^^. Ps na forum nie ma opcji edytuj ? czy ślepy jestem ? :D O tutaj była , a jak dodałeś post nie mogłem edytować , ps. przydała by się jeszcze ikonka Videokursu w pasku , bo jak dodaje sobie do zakładek, to brzydko wygląda biała kartka ^^
Morfidon
Administrator
Administrator

Post przez Morfidon »

Edytuj znika po napisaniu czyjegoś postu pod Tobą ;)
Lenson
Bywalec
Bywalec

Post przez Lenson »

Tak też się domyśliłem , z jednej strony dobrze bo generalnie ty byś mi coś odpisał , a ja bym mógł zmienić całkiem pytanie np ^^ , a drugiej strony na większości forum krzyczą zawsze żeby edytować posty , co też szczerze mówiąc nie podoba mi się zbytnio ^^ wole napisać nowego
Morfidon
Administrator
Administrator

Post przez Morfidon »

W większości wypadków nie chcą, aby ktoś "farmił" posty lub też nie podbijał swój temat niepotrzebnie w danym dziale co kilka sekund ;) Edycja postu jest zrobiona aktualnie ok. Jeśli można by edytować post cały czas to zrobiłoby to zbyt duże zamieszanie.
Lenson
Bywalec
Bywalec

Post przez Lenson »

Kolejna drobna sugestia , można by zmienić troche pole kontaktowe , wydłużyc np spacjami albo czymś pole z "emailem" bo jak chcem go skopiowac bardzo cięzko go zaznaczyć ^^. Sorry za kłopot
Pi0tras
Nowicjusz

Post przez Pi0tras »

Witam, na początku chciałem pochwalić autora kursów za bardzo dobre wytłumaczenie zagadnień związanych z programowaniem :). Ale mam jedną sugestię odnośnie szybko wygasającej sesji po zalogowaniu. Często po obejrzeniu jednej lekcji, w międzyczasie nazałóżmy 10 minut zapauzowanej, chcąc przejść do następnej okazuje się że muszę się ponownie zalogować. Może dałoby się wydłużyć trochę czas po którym będzie konieczne ponowne zalogowanie? Pozdrawiam :)
Morfidon
Administrator
Administrator

Post przez Morfidon »

Pi0tras napisał(a):Witam, na początku chciałem pochwalić autora kursów za bardzo dobre wytłumaczenie zagadnień związanych z programowaniem :). Ale mam jedną sugestię odnośnie szybko wygasającej sesji po zalogowaniu. Często po obejrzeniu jednej lekcji, w międzyczasie nazałóżmy 10 minut zapauzowanej, chcąc przejść do następnej okazuje się że muszę się ponownie zalogować. Może dałoby się wydłużyć trochę czas po którym będzie konieczne ponowne zalogowanie? Pozdrawiam :)
Dziękuje za sugestię :) Sesja została przedłużona do 1h. Pozdrawiam :)
Pi0tras
Nowicjusz

Post przez Pi0tras »

Dziękuję za interwencję :)
Post Reply